Сувенири, подаръци, награди

Фирмени химикали, или луксозни комплекти

Фирмени химикали, или луксозни комплекти.
Метални и пластмасови, гравирани или брандирани на сито печат. Химикалите са чудесен подарък за вашите клиенти или партньори. Поставяйки лого и кратка информация върху тях ще получите подвижна реклама на вашата фирма, и ще зарадвате специални за вас хора с практичен и специален сувенир.

хартиени торбички

Хартиени и еко торбички
С обширно предназначение размери и форми, торбичките могат да бъдат брандирани с фирмено лого и кратка информация. Поднесени като опаковка на подарък или продавана от вас стока, те предават лукс и компактност на предлагани от вас артикули.

рекламни часовници

Стенни и настолни часовници
Часовникът брандиран със снимка или лого, е чудесен подарък за ваши близки или клиенти. Със своята практичност часовникът е добър рекламен носител и напомня на вашите познати за вас или бизнесa,  който искате да презентирате. Много подходящи за хотели, заведения, фабрики и др.

рекламни ключодържатели

Ключодържатели
Могат да бъдат от брандирани заготовки или да се изработят в желана от вас форма и материали. Метални, дървени, кожени или от пластмаса те са много подходящи за хотели, къщи за гости, или просто като подаръчен сувенир за ваши клиенти и близки.

баджове

Баджове стандартни и индивидуални
Баджовете са полезни, когато организирате събитие или просто за отличаване на персонала на вашият хотел, ресторант, магазин или фирма. Прикрепят се към дрехата чрез лента от плат, щипка, игла или магнит.