Печатна реклама

За всички печатни продукти се предлага индивидуален дизайн
предоставен от вас файл се печата само ако е изработен от
професионален дизайнер или е съобразен с изискванията за предпечат.
Към изработка се пристъпва след одобрена визия от вас.

изработка на визитки

Визитки
Визитката е важен носител на информация и контакти. С визитната картичка правите впечатление при бизнес среща, при запознанство с клиент или нови бизнес партньори.

изработка на дипляни

Дипляни
Дипляните са с функцията на флаерите но обикновено са по-големи и са с повече информация и имат една или две прегъвки. Могат да съдържат информация за: стоки, събития, продукти и цени на рекламирани от вас артикули.

изпработка на папки

Папки
Папките на вашата фирма са полезни класьори в които стиковате и подбирате поставени от вас листовки, дипляни, и други рекламни изделия. Удобни са за вашето представяне пред бъдещите ви бизнес партньори.

рекламни каталози

Каталози
Каталога е подходящ за хора или фирми които имат голям асортимент от продукти и услуги. Ако искате да покажете на своите клиенти всички или част от вашите изделия, каталозите са най добрия рекламен продукт, който ще помогне за вашето развитие.

менюта за заведения

Менюта за ресторанти, барове, заведения за бързо хранене. Еднолистни и многолистни. Представете вашите продукти и уведомете клиентите си за цени, грамажи, и визия на предлаганото от вас.

плакати и постери

Плакат или постер обикновено е голямо изображение с кратък текст, предназначен да уведоми определена група от хора за предстоящо събитие като концерт, изложба, представление и други.
Основната им функция е да привлекат вниманието на минувачите с големи и ярки шрифтове и символи.

изработка на етикети

Етикети от хартия и PVC фолио. Различни по вид, предназначение и форма. Могат да бъдат за сватбени тържества, обозначаване на продукти, храни и напитки. Картонени етикети могат да съдържат цени и съставки на различни стоки.

подложки за хранене и чаши

Подложки за хранене и чаши
Хранителните подложки помагат на вас и персонала на вашето заведение за по добра хигиена и почистване на мястото където са използвани. Изработват се предимно от офсетова хартия и могат да съдържат реклами.

касови книги и кочани

Касови книги, фактури, разписки